Preporuke

Zahvaljujući Ljiljaninom neumornom radu i požrtvovanju moj partner je uspeo da dobije vizu za stalni boravak za samo 5 nedelja. Tokom celog postupka, Ljiljana je bila profesionalna, ljubazna, spremna da pomogne i izuzetno efikasna, obraćajući pažnju na svaki detalj, što je doprinelo da ceo proces bude jednostavniji i bez zastoja. Moj partner i ja srdačno preporučujemo Ljiljanu za sve vaše potrebe u odnosu na vize.

Claire and Aidan, Brisbane, QLD

Od našeg prvog telefonskog razgovora sa Ljiljanom, pa do današnjeg dana, ni jednog momenta nismo morali da brinemo da li će naš podnesak kasniti ili biti zaboravljen. Ljiljana nam je pomogla da naš nećak Pero dobije studentsku vizu. Ona je uvek bila spremna da odgovori na sva naša pitanja u vezi sa zahtevom za vizu. Pero je dobio studentsku vizu i u Australiji je već skoro godinu dana. I nakon što je Pero dobio vizu Ljiljana bi telefonirala ili poslala email da čuje kako se Pero snalazi u Australiji. Njena srdačnost, pomoć, znanje i ljubaznost  daleko prevazilaze opis njenog posla. Srdačno je preporučujemo. 

Porodica Puljić, Abbotsbury, NSW 

U komplikovanom procesu apliciranja za radnu vizu, bezbroj zahtijeva i papira koje smo trebali proći i ne znajući za mnoge od njih, Ljiljana je omogucila brzu vezu i protok informacija od Ministarstva za  Imigraciju do nas kao sponzora i podnosioca zahteva. Njene usluge uštedjele su mnogo novaca, truda i vremena. Ono što je jako bitno su njena detaljna i pravovremena objašnjenja oko svakog detalja, koja su otvarala vrata za brzu reakciju te smo uspijevali stići sve bez mnogo muke i žurbe. Veoma srdačno preporucujemo migracione usluge gospodje Ljiljane Prosenik, jer uz njeno znanje i zalaganje uspjeh je zagarantovan. 

Marin i Mario, Dapto, NSW

Nakon dugotrajnog i iscrpljujuceg čekanja i nepravedne odluke australijske ambasade, bili smo prinudjeni naš slučaj predati Tribunalu, koji je odlučio u našu korist, zahvaljujuci Ljiljani. Zahvalni smo Ljiljani za svu podršku jer uz njenu pomoć mi smo danas zajedno kao porodica koja polako ostvaruje svoje davno zacrtane ciljeve. Toplo preporučujemo usluge Australis Immigration Consultancy, a Ljiljani  želimo jos mnogo uspjesnih slučajeva.  

 

Mirela i Milan, Adelaide, SA

Moja supruga je dobila partner vizu najvećim delom zahvaljujući  Ljiljaninom upornom radu i zalaganju.
Sa Ljiljanom smo se sreli na početku procesa i ona nam je pomagala i informisala nas tokom celog postupka; na svako postavljeno pitanje je bila u stanju da brzo nađe odgovor.

Smatramo da je Ljiljana uvek bila vrlo profesionalna, spremna da pomogne, strpljiva i izuzetno dobro upoznata sa svim imigracionim propisima i postupcima koje je trebalo da zadovoljimo.
Bez imalo ustručavanja preporučujemo Australis Immigration  Consultancy za sve vrste australijskih VIZA.

Brian i Vi ,Hornsby,NSW

Comments are closed